KYMCO AGILITY CITY 50 2T

119,000 ден 113,900 ден

АТРАКТИВЕН ДИЗАЈН, НЕВЕРОЈАТНА СТАБИЛНОСТ КАКО РЕЗУЛТАТ НА 16 ИНЧНИТЕ ПРЕДНИ И ЗАДНИ ТРКАЛА И ОДЛИЧНАТА АГИЛНОСТ ВО ГРАДСКАТА ГУЖВА СЕ ГЛАВНИТЕ АДУТИ НА ОВОЈ МОДЕЛ. ЧУВСТВО НА СТАБИЛНОСТ И БЕЗБЕДНОСТ ГИ ПРУЖААТ ГОЛЕМИТЕ ДИСК КОЧНИЦИ ОД F 260 MM КАКО И ВЕЌЕ ПРОВЕРНИТЕ ЗАДНИ ГУРТНИ ОД F 130 MM . ФИОКАТА ЗА ДОКУМЕНТИ И ДРУГИ СИТНИЦИ Е СО ЗАКЛУЧУВАЊЕ И Е ДОБРЕДОЈДЕНА АКО СЕ ЗНАЕ ДЕКА ВО НЕА Е ИНСТАЛИРАН И 12V ПОЛНАЧ КАКО ЗА МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН ТАКА И ЗА ДРУГИ УРЕДИ .ОВИЕ ВРВНИ ТЕХНОЛОШКИ ДОСТИГНУВАЊА БЕА НАГРАДЕНИ СО ТИТУЛА ЗА НАЈПРОДАВАН МОДЕЛ ВО ИТАЛИЈА .

KYMCO AGILITY CITY 50 2T

119,000 ден 113,900 ден

Категории: , ,