ILBELLO 50

59,900 ден 54,900 ден

Со конфигурација која ги задоволува потребите за функционално движење низ градските гужви, атрактивниот скутер заведува со својот ретро дизајн со кој се вклопува во еден посебен сегмент кој никогаш не излегува од мода. Италијанскиот стил е инспирација за името на прекрасниот скутер со мотор чија работна зафатнина е 49cm кубни, а во себе носи напредна технологија која испорачува импресивни перформанси и посакувана економичност која купувачите посебно ја ценат во овој дел од понудата на скутери.

ILBELLO 50

59,900 ден 54,900 ден

Категории: , ,